1 MAYIS MESAJI

01 Mayıs 2021
1 MAYIS MESAJI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “ El emeği ve alın teri ile ülkemizin kalkınmasında en ön safta yer alan, omuz omuza verip geleceği inşa eden her bir işçi ve emekçi kardeşimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.” Dedi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok mesajında, “Emeğin, alın terinin, helal lokmanın önemini bilerek hayat mücadelesini verirken; doğruluk ve dürüstlükten ayrılmadan çalışan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. 1 Mayıs, maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da evlerimizde kutluyoruz. Bu salgın bizlere emeğin en yüce değer olduğunu ve dayanışmanın önemini bir kez daha göstermiştir. Nasıl ki dünyada her şey emeğin ürünüyse, küresel salgınla mücadelenin kahramanları da emekçilerdir ve kuşkusuz ki geleceğe güvenle bakabildikleri güzel bir yaşamı hak etmektedirler. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu zor günlerde gece gündüz demeden, tüm risklere karşı halkın sağlığı için fedakârca çalışan başta sağlık emekçilerimiz olmak üzere birçok sektörde durmaksızın çalışmalarına devam eden emekçi kardeşlerimize; belediye hizmetlerinin aksamaması için 7/24 işlerinin başında olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günü birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.