10 KM SATHİ KAPLAMA ATAĞI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, hemşehrilerimizin güvenli ve konforlu yollarda ulaşımlarını sağlayabilmeleri için Bir Eylül, Eymir, Yenidoğan ve Cevizdibi mahallelerinde 10 kilometrelik sathi kaplama asfalt yapıldığını belirtti.

Belediyemiz tarafından hemşehrilerimizin güvenli ve konforlu yollarda ulaşımlarını sağlayabilmeleri için 4 yıl önce başlatılan asfalt hamlesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Bireylül Mahallesi Göktürk ve Süheyl Sokak; Eymir Mahallesi Akay ve Yazmalı Sokak; Yenidoğan Mahallesi Alişahin, Kurtçapınar, Susam, Köprülü, Nevruz ve Kayabaşı Sokak ve Cevizdibi mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı çevresinde ve Reis, Tekir, Kazımpaşa, Kızılırmak ve Mostar Sokakta başlatılan sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu.

Mahallelerde kalıcı hizmetler yapıldığını dile getiren Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “ Cadde ve sokaklarımızın çehresini değiştirmek için başlattığımız asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor, Suluova’mızın bütün yollarını daha modern ve konforlu yapmak için gayret gösteriyoruz. İlçemiz genelinde başlatılan ve devam eden çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu kapsamda Bir Eylül, Eymir, Yenidoğan ve Cevizdibi mahallelerimizi 10 kilometrelik sathi kaplama asfalt ile buluşturduk. Hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Çalışmalar belirlenen programlar dâhilinde Emniyet Müdürlüğü Kavşağından Demir Yolu Geçidine, Site Bulvarında ve Amasya Kavşağından Kapalı Spor Salonuna kadar olan yolda tüm hızıyla devam ediyor.