15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Şehitliğinde düzenlenen törene ve akabinde mevlid-i şerif programına katıldı.

İlçemiz Şehitliğinde gerçekleştirilen programa; İlçe Kaymakamımız Dr. Vural Karagül, Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, Garnizon Komutanı Cenk Alper Göksu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflaz, Aziz Şehitlerimizin Aileleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve hemşehrilerimiz katıldı.

Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve Kur’an-ı Kerim okunması ile süren törende şehitlerimiz ile ülkenin birliği ve beraberliği için dua edildi.

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK yaptığı açıklamada; “15 Temmuz yıl dönümünde kaymakamlığımızla birlikte yapılacak etkinlikleri ilçemizde bugün başlatmış bulunuyoruz. İlk programı şehitliğimiz de yaparak dualar ettik ve mevlit programı tertip ettik. Devamında ise her gün belirli programlarla 15 Temmuz tarihinde yaşananları canlı ve diri tutmak, o hain tarihi ve hainleri unutmadığımızı ve unutmayacağımızı göstermek için meydanlarda olacağız. 15 Temmuz hain kalkışmasına meydanlara inerek en güzel cevabı veren ve bugünde yine bizi yalnız bırakmayan halkımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yeni Mahalle Hacı Mustafa Caminde Mevlidi Şerif okunulması ile devam eden program sonrasında Belediyemizin ikramlarda bulunulması ile sona erdi.