15 TEMMUZ’U UNUTTURMAYACAĞIZ

09 Ağustos 2018
15 TEMMUZ’U UNUTTURMAYACAĞIZ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Cevizdibi ve Hacı Bayram Mahallelerimize hizmet edecek olan 15 Temmuz Şehitler Parkımızı ziyaret ederek personel arkadaşlarımızdan bilgiler aldı.

Belediyemiz, yaşanan hain darbe girişiminin ardından ülkemiz için canını vermiş 15 Temmuz Şehitleri’ni anmak ve yapılan hainliği unutmamak için 15 Temmuz Şehitler Parkı için çalışma başlattı. 4030 m2 alan üzerine kurulacak olan park için start veren ekiplerimiz, çevre duvarı, sert zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarını sürdürüyor.

15 Temmuz’u gelecek nesillere anlatacak ve unutturmayacak bir proje hazırlanarak çalışmalara başlandığını ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok;” 4030 m2 üzerine kuracağımız Cevizdibi ve Hacı Bayram Mahallelerimize hizmet edecek olan 15 Temmuz Şehitler Parkı için çalışma başlattık. Şuan personel arkadaşlarımız parkın kurulacağı alanda çevre duvarı, sert zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarını sürdürüyor. Yapımına başladığımız parkımızda ağaçlandırma alanları, dinlenme yerleri, oturma grupları, yürüyüş yollarıyla ve sportif sahalarıyla önemli bir merkez haline gelecek. Çocuklarımızın güvenle oyun oynayabilmesi için oyun grubu alanının zemini kauçuk malzemeyle kaplanacak. Parkımızı, bölgemizin iklimine uygun çeşitli bitki türleri ile zenginleştireceğiz. Hemşehrilerimize ve mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.