19 MİLYONLUK İKİ YATIRIM İÇİN İMZALAR ATILDI

Suluova Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 19 milyon liralık iki yatırım için yer tahsisi yapıldı.

Belediyemiz başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanısıra, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, yatırımcılar Oktay Özdoğan, Muzaffer Tahmur katıldı. Atılan imzalarla iki firmaya toplamda 25 bin 832 metrekarelik arsa tahsis edildi.

Suluova OSB’ye talebin giderek artmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Fatih Üçok, İnşallah Suluovamız önümüzdeki yıllarda istihdam sorununu çözmüş ve hızla göç alan bir ilçe olacak. Yatırımcımız Oktay Özdoğan Marka Evi firması ile oyuncak ve şekerleme üretecek, diğer yatırımcımız Muzaffer Tahmur ise Tahmur İnşaat firması ile ilçemizde inşaat yalıtım malzemesi üretecek. Bu iki firmamız ilçemizde 19 milyon liralık yatırım yapacaklar ve ilk etapta toplam 100  kişi istihdam sağlayacaklar. Suluovamıza yatırım kararı alan firmalarımızı tebrik ediyorum. Suluova adı sanayisi ile birlikte anılmaya başladı ve şehrimiz sanayi alanında da adından söz ettirecektir. İmzaladığımız sözleşme yatırımcımıza ve Suluovamıza hayırlı olsun”dedi.

Konuşmaların ardından taraflarca gerekli imzalar atıldı.