2. ETABININ ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Belediyemiz, Asfalt tesislerinin yanında 22.000 m2 alan üzerine kurulan makine ikmal kampüsünün 2. Etap çalışmalarına başlandı.

Belediyemiz, Asfalt tesislerinin yanında 22.000 m2 alan üzerine kurulu makine ikmal kampüsünün 2. Etap çalışmalarına başlandı. 1350 metrekarelik 2. Etabın içerisinde kaynak atölyesi, ahşap atölyesi, elektrik atölyesi, su işleri tamir bakım atölyesi, vidanjör, arazöz ve temizlik işlerinde kullanılan araçları soğuk havalarda konuma altına almak amacıyla 4 araçlık kapalı park yeri bulunuyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana gerçekleştirilen tüm faaliyetleri halk odaklı yerel yönetim anlayışı ile yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Çalışmalarımızda mevcut kaynakların doğru ve yerinde kullanılması ilkesini benimsedik. Yasaların bizlere verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde kamu kaynaklarının halkın yararına kullanılması için çalışıyor, hizmet ettiğimiz halkın daha yaşanabilir bir Suluova’da yaşaması için çaba sarf ediyoruz. Hizmetlerimizi üretirken bir yandan da daha iyi hizmet ve çalışmalar üretebilmek amacıyla belediyemizin birimlerinin de fiziki mekânlarını iyileştirmeye, geliştirmeye çalışıyoruz. Makine ikmal kampüsümüzün belediyemize, çalışanlarımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.