“2018 YILINDA DA ARALIKSIZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Birim Müdürlerimiz ile 2017 Yılını Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi.

Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısına Başkan Yardımcılarımız İzzet Balcı, Adem Cılız, Mahmut Aslan ve Birim Müdürlerimiz katıldı.

Başkanımız Fatih Üçok, burada yaptığı açıklamada, 2017’nin Suluova Belediyesi çalışmaları açısından son derece verimli bir yıl olduğunu belirtti. Suluova’da hizmet çıtasını en yükseğe çıkardıklarına işaret eden Başkanımız, 2018 yılında çıtayı daha da yükseklere çıkartacaklarını kaydetti.

Suluova Belediyesi olarak her alanda önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayarak sözlerine devam eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok,  “2018 yılında yapacağımız çalışmalarla şehrimizin daha modern bir kent olması yolunda önemli merhaleler kat edeceğimize yürekten inanıyorum. Bu hepimizin vazifesidir. 2017 yılında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda büyük emek sarf eden tüm mesai arkadaşlarıma, işçi kardeşlerime özellikle teşekkür ediyorum. 2018 yılının ülkemize, milletimize ve ilçemize huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 2018 yılında da aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. “dedi.

Toplantı sonrasında Belediye Başkanımız Fatih Üçok birim müdürlerimize ve başkan yardımcılarımıza hediye takdiminde bulundu.