24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Suluova’da “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Suluova Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda Suluova Şehit Osman Karakuş İmam Hatip Lisesi’nin hazırlamış olduğu Programa Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra Suluova Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, protokol üyeleri, İlçemizde görev yapan Okul Müdür ve Öğretmenlerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Bey’in mesajı’nın okunması, İlçemizde yeni göreve başlayan öğretmenler ve emekli öğretmenler adına konuşmaların yapılması, şiirler, video gösterimi ve öğretmenlerimizin müzik sunumuyla devam etti. Programının ödül bölümünde ise, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları ile öğretmenler arası düzenlenen “Voleybol, masa tenisi, dart” turnuvalarında dereceye giren öğrenci ve de okullara Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanımız Fatih Üçok ve Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Oğul tarafından ödülleri verildi.

Program mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ve ikramlarla son buldu.