3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 3 Aralık Dünya Engelliler günü olması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Fatih ÜÇOK, “Güçlü, müreffeh ve hedefine sağlam adımlarla yürüyen bir Suluova için Suluova´da ki hemşehrilerimizin eşit fırsatlarda yaşamasını sağlayabilmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bunun başında ise Suluovayı engelli kardeşlerimiz için daha yaşanabilir bir hale getirmek geliyor.

‘HAYIRLI OLSUN’

Başkanımız mesajında şunları kaydetti: “Toplumsal hayat içerisinde sürekli bizden biri olarak değerlendirdiğimiz engelli kardeşlerimiz, yaşadığımız sosyal hayatın birer parçalarıdır. Onlarsız bir dünya düşünemediğimiz gibi bu dünyada mutlaka onların da yaşayabileceği ortamı oluşturmamız gerektiği gerçeğinin, toplumun tüm kesimleri tarafından ele alınması ve bu paralelde etkin hizmetlerin de gerçekleştirilmesi gerektiğine inanıyorum. Suluova Belediyesi olarak göreve başladığımız yıllardan bugünlere kadar engelli çocuk ve gençlerimizin her konuda yanlarında olabilmek için yoğun bir çaba gösterdik.İnşallah bugün de Türkiye Sakatlar Derneği Suluova Şubesinin dernek binasının açılışını gerçekleştireceğiz.Hayırlı olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu bilinciyle, 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle tüm engelli kardeşlerimize aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum” ifadelerine yer verdi.