3. ETAP TOKİ’DE SONA DOĞRU

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 3. Etap TOKİ Konutları hak sahiplerinin çifte bayram yaşayacaklarını söyledi. Başkanımız Fatih Üçok, Suluovamıza toplu konut alanında yeni bir şehir kuruluyor, hak sahiplerine sosyal donatıları, altyapısı ve üst yapısı tamamlanmış bir yaşam alanı sunacağız” dedi.

3. Etap TOKİ Konutları Projesinin  çalışma alanını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Yüklenici firmanın kabul ile ilgili dilekçe verdiklerini ve hak sahiplerine bayram sonrası teslim yapılabileceğini ifade ederek, ” İçerisinde Kreş, Camii, , ilkokul, ortaokul İş yerleri, Çocuk oyun parklarını barındıran toplu konut çalışmamız ile Suluovamızın girişinde güzel bir yaşam alanını inşa etmiş olduk. Suluovamız; yaptığımız yatırımlar ile nitelikli bir sosyal yaşam ve modern bir şehir olma yolunda hızla büyümeye devam edecektir. İlçemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.