30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos 2018
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Suluova’da  30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Suluova’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.

Suluova Kaymakamlığı hizmet binası önünde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kaymakamlık ve Suluova Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı okundu ve Belediye Başkanımız Fatih Üçok ile İlçe Kaymakamı Vural Karagül halkın ve öğrencilerin bayramlarını kutladı.

Törene İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, Jandarma Komutanı Halit Haşimoğlu,  Sivil toplum kurulu temsilcileri ile gaziler ve şehit aileleri, daire ve kurum amirleriyle vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunması ile devam eden kutlamalar resmi tören geçişi ardından Belediye Başkanımız Fatih Üçok ve İlçe Kaymakamı Vural Karagül’ün tebrikleri kabul etmesi ile son buldu.