SULUOVA’DA FESTİVAL COŞKUSU BAŞLIYOR

Bu yıl 13.sü düzenlenecek olan Geleneksel 1 Eylül Şenliği, 1, 2, 3, 4, 5, 6 Eylül  tarihlerinde Demokrasi Meydanında yapılacak. Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, Dop dolu bir programla gerçekleşecek olan etkinliklere  tüm hemşehrilerini davet etti. 1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali şenlikleri 1 Eylül Pazar günü saat 18.00’da açılış programı ile başlayacak. Bayanlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları stantlar kurarak şenlikte yer alacak. Ardından aynı gün saat 20.00’da Gece Yolcuları Demokrasi Meydanında sahne alacak.

MÜZİK ZİYAFETİ HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYOR

Şenlikler kapsamında müzik ziyafeti Hemşehrilerimizi bekliyor. İkinci gün programında 16.30’da Sünnet Şöleni, 19.00’da Çocuk Tiyatrosu ve Animasyon gösterimiyle, 3. gün programında saat 19.30 Yaz Spor Okulu Kapanış, 21.00’da sinema gösterisi yer alacak. 4. gün programında ise 19.30’da gençlik şöleninde gençlerimize eşsiz bir müzik ziyafeti sunulacak. 5. gün programında saat 13.00’da Kültür Merkezinde Satranç Turnuvası, saat 14.00’da ise Belediyemize ait Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım evinin açılışı gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 18.00’da mikrofon sende gençler söylüyor programı gerçekleştirilecek.

Son gün de saat 20.00’da  Halk Müziği  Konseri ile şenlik programı tamamlanacak.

BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK TÜM HEMŞEHRİLERİNİ DAVET ETTİ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok yaptığı açıklamada, “Bu yıl dop dolu bir programla geleneksel 1 Eylül şenliğimizi düzenleyeceğiz. Güzel bir etkinlik olacağını düşünüyor, tüm hemşehrilerimizi Demokrasi Meydanımıza bekliyoruz” dedi.