4. ETAP HIZLA YÜKSELİYOR

Belediye Başkanımız Fatih Üçok; inşaatı hızla yükselen 4. Etap Toki konutlarında incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Göreve geldiği günden itibaren İlçemizin değişim ve dönüşümü için büyük projelere imza atan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede inşaatı hızla yükselen 4. etap toki konutlarında incelemelerde bulundu.

Konutlarımız hızla yükseliyor şükürler olsun diyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “ Yeni bir yaşam merkezi olacak olan 4. Etap TOKİ Konutları şantiyesinde incelemelerde bulunduk. Yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldık. İlçemizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için hizmetlerimize durmadan devam edeceğiz. En büyük projemiz halkımızın mutluluğudur.” Dedi.