4. ETAP TOKİ’NİN GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI

07 Ocak 2021
4. ETAP TOKİ’NİN GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI

Sosyal donatılarıyla Suluova’mıza değer katacak 4. Etap Toki’nin geçici kabulü yapıldı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un girişimleriyle Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından İlçemizde yapımı tamamlanan 4. Etap TOKİ’nin geçici kabulü yapıldı. Yeni Mahalle yapımı tamamlanan 4.Etap TOKİ Konutlarında Camii+Ticari Alan+312 Adet Toplu Konutların geçici kabulü İlçe Kaymakamımız Abdullah Şen, Belediye Başkanımız Fatih Üçok ve AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Temel ile birlikte yapılarak bu akşam konutların lambaları yakıldı.

“Hizmetin Işıkları Yanıyor”

Daireleri gezerek yetkililerden bilgiler alan Belediye başkanımız Fatih Üçok; “Yapımı tamamlanarak geçici kabulü yapılan 4. Etap Toki Konutlarımızı Kaymakamımız Abdullah Şen ve İlçe Başkanımız Mustafa Temel ile birlikte ziyaret ettik. Çok şükür hemşehrilerimize verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirmenin huzurunu, mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Suluova’mız, yerleşim alanıyla, dükkânları, camisi, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanlarıyla, nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. Konut sahibi hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.