4. GÜN EĞLENCE VE GENÇLİK ŞÖLENİ

Geleneksel 1 Eylül Kültür ve Sanat Festivalimizin 4. Gününde Rehabilitasyon Çocukları Eğlence Programı, Dj Gençlik Şöleni ve Açık Hava Sinema Film Gösterimi etkinlikleri hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.

Sosyal ve kültürel belediyecilikte öncü olan Belediyemiz Kültür ve Sanat Festivalinin 4. Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Rehabilitasyon Çocukları Eğlence Programı, Dj Gençlik Şöleni ve Açık Hava Sinema gösterimi hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

6 günlük festival içerisinde engelli çocuklara yönelik eğlence programı tertip ettiklerini ve rehabilitasyon bu çocuklarının kendileri için çok özel olduğunu belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok burada yaptığı konuşmada, “Onlar için düzenli aralıklarla faaliyetler yürütüyoruz. Ayrıca çocuklarımızın böylesi özel organizasyonlarla yeteneklerini ortaya koymaları, eğlenceye doyasıya katılmaları da bizim için çok anlamlıdır. Engelli bireylerimiz ve çocuklarımız bizim için çok özel. Burada sevgili çocuklarımızın ve değerli ailelerinin sevinç ve mutluluklarını paylaştık. Her zaman engellilerimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Program Dj Gençlik Şöleni ve Açık Hava Sinema gösterimi ile son buldu.