4.HAMZA NİGARİ KUTLAMALARI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, MİRAS, AZERDER ve Belediyemizin katkılarıyla 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Hamza Nigâri Kutlamaları etkinliği kapsamında Azerbaycan Cumhuriyeti 100.yılı konser programına katıldı.
Belediye Başkanımız Fatih Üçok 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Hamza Nigâri Kutlamaları Kutlamaları etkinliği kapsamında Azerbaycan Cumhuriyeti 100.yılı konser programına katıldı. Bu kapsamda Belediye Kültür Merkezimizde düzenlenen Azerbaycan Cumhuriyeti 100.yılı konser programına katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Fatih Üçok; ‘Öncelikle Azerbaycan’dan buraya kadar lütfedip bu güzel proğramda bizleri şenlendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Azerbaycan kuruluşunun 100.yılında tekrar siz değerli dostlarımızı burada görmek ve kutlamayı burada yapmak bizim içinde hakikaten büyük bir bahtiyarlık. Reisi Cumhurumuzun da ifade ettiği gibi ‘Tek Millet İki Devlet’ biliyorsunuz hem Azerbaycan da hem de Türkiye de iki ülkenin dayanışması kardeşliği için gayret gösteriyoruz. Aramızda ki gönül bağının, kültürel bağın Orta Asya’daki diğer Türk Cumhuriyetlerine de sirayet etmesi duasıyla bu yüzyılın Türk yüzyılı olmasını temenni ediyorum’dedi.