67. KAMPANYA DÖNEMİ BAŞLADI

Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜÇOK, Suluova’mızın gözde sanayi kuruluşu Şeker Fabrikamızın 67. pancar alım kampanyası açılış törenine katıldı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. 67. Pancar Alım Kampanyası Açılış Törenine katıldı. Açılış törenine Ak Parti Amasya Milletvekillerimiz M. Levent Karahocagil ve Hasan Çilez, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, il ve ilçe protokolü, pancar ekicileri ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

67. Kampanya döneminin hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “1954 yılından bugüne kadar sanayi tesisimiz üretmeye devam ediyor. Başta Adnan Menderes olmak üzere emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şeker fabrikamız sadece Suluova’mız için değil ülkemiz içinde ciddi bir katma değer üretmektedir. Hiç şüphesiz daha iyi yerlerde ve daha çok üretim ve de istihdam oluşturması için hepimize sorumluluk düşüyor. Fabrikamız sadece sanayi tesisi değil, bulunduğu bölgenin ve yörenin ekonomisine katma değer yaratan, sosyal hayatına, kültür ekonomik hayatına damga vurmuş bir önemli tesistir. Suluova’nın büyümesi ve gelişmesi ile yeni sanayi kuruluşlarının da Suluova‘da kurulmasına kapı aralamıştır. Bunların hepsinin lokomotifi şeker fabrikasıdır. Ülkemizi büyütmek ve dünya liginde ülkemizin boy göstermesini istiyorsak aynı zamanda sanayi kuruluşlarının da ülke çapında yayılmasını ve büyümesini desteklemek gerekir. Yeni kampanya döneminin tüm çiftçilerimize ve çalışan kardeşlerimize bol ve bereketli olmasını diliyorum.” Dedi.

Yapılan konuşmaları ardından 67. Pancar alım kampanya döneminde fabrikaya pancarını ilk getiren çiftçilere Belediye Başkanımız Fatih Üçok ve protokol tarafından çeşitli hediye ve plaketler verildi.

Daha sonra kurban kesilip dualar edilmesinin ardından 67. Pancar alım kampanyası resmen başlamış oldu.