99. YIL COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 99. Yıl Dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 99. Yıl Dönümü okul öğrencilerinin yanı sıra Suluova Belediyespor Kulübü sporcularımızın gösterileri eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Şehir Stadyumunda yapılan kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül ve Belediye Başkanımız Fatih Üçok tarafından gençliğin ve İlçe Halkının bayramlarının kutlamasıyla başladı.

Program; kutlamaların sonunda yapılan ödül töreninde okullar arası düzenlenen Kız Voleybol, Erkekler Futsal ve Milli Eğitim Müdürlüğü İle Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen okullar arası Voleybol Turnuvasında dereye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri İlçe Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanımız Fatih Üçok ve protokol tarafından verilmesi ile sona erdi.

Program sonrasında Belediye Başkanımız Fatih Üçok öğrenciler ve Belediyespor Kulübü sporcuları ile hatıra fotoğrafı çekindi.