AMASYA TANITIM GÜNLERİ SONA ERDİ

İstanbul’da düzenlenen ve dört gün süren Amasya Tanıtım Günleri kapsamında Suluova standı etkinliklerin ilk gününden son gününe kadar yoğun ilgi görürken gurbetteki Suluovalıların da buluşma noktası oldu.

Amasya’nın her yönüyle tanıtılması amacıyla İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen Amasya Tanıtım Günleri sona erdi. Amasya’da ki kamu kurum ve kuruluşları ile birçok işletmenin yer aldığı tanıtım günlerinde gurbetteki Amasyalılar bir araya gelirken, İstanbullular da Amasya’yı tanıma fırsatı yakaladı. Dört gün süren ve içerisinde kültürel faaliyetlerinde yer aldığı etkinliklere on binlerce vatandaş katılım sağladı.

SULUOVA STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

1. Amasya Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında stant açarak yapılan ve yapılacak olan projelerin anlatıldığı Suluova ve Suluova Belediyesi standı etkinlik süresince yoğun ilgi gördü. Dört gün süren etkinliklere katılan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, ilginin hiç eksik olmadığı Suluova ve Suluova Belediyesi standında hemşehrilerini ağırladı. Standı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenen Başkanımız, belediye hizmetleri hakkında konuklara bilgi verirken talep eden vatandaşlarla da fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Amasya Tanıtım Günleri‘nin son akşamında hemşehrilerimizle bir kez daha kucaklaştık, hatıra fotoğrafı çektirdik.4 gün boyunca binlerce ziyaretçimizi ağırladığımız Amasya tanıtım günlerinde bizleri adeta memleketimizde gibi hissettiren tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.