AMASYA’DA BİR İLK ‘MİLLET KIRAATHANESİ’

Amasya’nın ilk Millet Kıraathanesinin projesini tamamlayan Belediyemiz, kazı ve hafriyat çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Millet Bahçesi ve Kıraathanesi Suluova’mıza çok yakışacak.

“Kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet ağımıza yenilikler katma uğraşında olan bir belediye olarak, Millet Kıraathanesi ile ilçemizde sosyal alanda büyük bir boşluğu doldurmayı hedefliyoruz diyerek açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “Bu projemiz inşallah çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklarından koruyacak, onların istediği bir konseptte bir yapı ile hizmet sunacaktır.” Dedi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok açıklamalarının devamında ise; “ Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın fikri önderliğini yaptığı Kültürel ve Sosyal açıdan önemli bir yatırım olan içerisinde yeşil alan ve yürüyüş yolları ile Amasya ilimizin ilk Millet Kıraathanesinde proje çalışmalarımızı tamamlayarak temel kazı işlemine başladık. Adnan Menderes Millet Bahçesi ve Kıraathanesi Amasya’nın en güzel Tesislerinden biri olacak ve Suluova’ya çok yakışacak. Bilgiye kıymet veren ve bilginin peşinden giden ülkemizin umudu olan çocuklarımıza, gençlerimize hayırlı, uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.