ŞAMPİYONLAR BURADA YETİŞECEK

AY – YILDIZLI BAYRAĞIMIZI GÖNDERE ÇEKTİRECEK ŞAMPİYONLAR YETİŞECEK

Belediyemiz, planladığı spor tesislerini bir bir hayata geçiriyor. İlçemizin yıllardır özlemini çektiği Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temel kazı çalışmaları bugün itibariyle başladı.

Belediye Başkanımız  Fatih Üçok vaat ettiği projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Suluova’da yüzme bilmeyen kalmayacak diyerek girişimlerde bulunan Belediye Başkanımız Fatih Üçok ilçemize kazandırdığı Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temel kazı çalışmaları bugün itibariyle başladı.

Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın daha güvenli ve temiz ortamlarda büyümesi ve kendilerini geliştirebilmesi için ilçemizdeki oyun, spor ve sosyal alanların sayısını her geçen gün artırmaya yönelik projeler gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “Bir projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah el ele vereceğiz, sadece yüzme değil birçok branşta sporu öne çıkartarak tüm kötülüklerin üzerine gideceğiz. Hem zihnen hem bedenen sağlıklı toplum olacağız. Bunun yanında da tabii ki uluslararası anlamda göğsümüzü kabartacak, Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirecek şampiyonları da buradan yetiştireceğiz” dedi.

Sözlerinin devamında ise temel kazı çalışmalarının başladığını ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “İlçemizin yüzme havuzu ihtiyacını gidermek için yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelerek bugün itibariyle temel kazı çalışmalarına başladık. 300 Gün içerisinde teslim edilecek olan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun hemşehrilerimize, çocuklarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

4.541.112.00 TL’lik yatırım olan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun ihalesi geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız Fatih Üçok ile Gelişim ve Çaça İnşaat Şirketleri ortaklığında gerçekleşmişti. 300 gün içerisinde teslim edilecek olan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun içerisinde kapalı yüzme havuzu, açık otopark, izleyici alanları, duş odaları, soyunma odaları ve wc’ler yer alacak. İlçemize hayırlı olsun.