B-BLOK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

İlçemizin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Suluova’mızı dev bir şantiye alanına döndüren Belediyemiz, devam eden yatırımlarımızdan birisi olan Makine İkmal, Bakım ve Onarım Kampüsümüzün B-Blok inşaatında temel öncesi kalıp çalışması başlattı.

Büyüyen makine parkının ihtiyaca cevap veremez durumda olması nedeniyle Belediyemiz, asfalt tesislerinin yanında başlatılan Makine İkmal, Bakım ve Onarım Kampüsümüzün çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında A-Blok’un temelini tamamlayan ekiplerimiz B-Blok için çalışmalara başladı. Şuan itibariyle ekiplerimiz temel inşaatının kurulumu için kalıp çakma ve demir bağlama çalışması gerçekleştiriyor.

Son teknolojinin kullanıldığı ulaşım ve stratejik olarak uygun alanda yapımına başlanan makine ikmal kampüsü tamamlandığında tüm araç ve iş makinalarının bakım ve onarımı için Bakım Atölyesi, Depo, İdare binası, Trafik Atölyesi, Akaryakıt Atölyesi yer alacak.

Belediyemizin tüm birimlerine hizmet verecek olan Makine İkmal, Bakım ve Onarım Kampüsünde çalışmalarımız belirlenen plan ve programlar dahilinde devam edecek.