BAKANLIKTAN ARAÇ VE BÜTÇE HİBESİ

25 Mart 2019
BAKANLIKTAN ARAÇ VE BÜTÇE HİBESİ

Belediyemiz, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe edilen çöp toplama aracını teslim alarak araç filosunu güçlendirdi.

Daha temiz bir Suluova için çalışmaların artarak devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan ilçemize hibe edilen çöp toplama aracı ve Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünden çöp konteynırı alımında kullanılmak üzere 200.000 TL, Çevre Kirliliğinin Giderilmesi Kaleminden ise 500.000 TL Belediyemize tahsis edilmiştir. Hükümetimize ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Suluova’mızda temizlik konusunda daha da başarılı bir hizmet vermeyi planlıyoruz. Bu araçla birlikte filomuzu daha da güçlendirdik. Yeni aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.