BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİR HAYATIN DEĞİŞSİN

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen ‘Bakış Açını Değiştir’ projesi kapsamında ‘At Şu Adımı’ adlı tanıtım seminerine katıldı. Kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören tarafından verilen eğitim seminerinde mücadele ruhu, bilgi, girişimcilik, planlama, karakter ve iyiliğin iş hayatında başarıya nasıl dönüştüğü konularını ele aldı. Kişisel Gelişim ve Girişimcilik üzerine birçok kitabı bulunan, yurt içi ve yurt dışında pek çok seminer veren Ahmet Şerif İzgören, “Bu dünyada ayakta kalabilenler yataktan kalktığı andan itibaren istedikleri koşulları arayan ve bulamadıkları takdirde onları yaratanlardır” diyerek girişimcilik konusundaki tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı. İzgören; yaklaşık iki saat süren seminerde genel olarak Kurum Kültürü, Liderlik, Girişimcilik, Motivasyon ve İletişim konu başlıkları altında dinleyicilere bilgi verdi.

Seminerde Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a, İlçe Kaymakamımız Vural Karagül, Garnizon Komutanı Cenk Alper Göksu, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cengiz Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, TSO Başkanı Turgut Aksu, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda hemşehrimiz eşlik etti.

Seminer yapılan kokteyl ile son buldu.