BAŞKANIMIZ 28. VERGİ HAFTASINI KUTLADI

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, 28. Vergi Haftasını kutlayarak, tüm mükelleflere bol kazançlar diledi.

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK Vergi Haftası nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında; Türkiye’nin kalkınması, kamu hizmetlerinin hemşehrilerimize daha etkin şekilde ulaşması ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşamasının, ödenen vergiler ile sağlanacağını belirterek “ Tüm kamu hizmetlerinin daha kaliteli, daha hızlı ve daha etkin bir şekilde hemşehrilerimizin hizmetine sunulması için Devletimizin gerekli olan başlıca gelir kaynağı vergidir. Herkes, mali gücüne göre vergi ödemekle yükümlüdür. Herkesin, kazancının bir bölümünü vergi olarak devlete ödemesi, hemşehrilerimize yapılan hizmetlerde, devletimize güç kazandırır. Çocuklarımıza daha iyi bir eğitim, daha güvenli bir gelecek bırakmak istiyorsak vergilerimizi tam ve zamanında ödeme gayreti içerisinde olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm mükelleflerimizin ve Vergi Dairesi çalışanlarının 28. Vergi Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşehrilerime hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.