BAŞKANIMIZ, “BAŞARILARINIZ BİZLERE ÖVÜNÇ VERECEKTİR”

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Abdülkadir Saraç, Antrenörler Serdar Kılıç ve Hamdi Tuncer Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a ziyarette bulundu.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü A. Kadir Saraç ve Antrenörleri, Kendilerine Verdikleri Destek ve Yardımlardan Dolayı Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette sembolik mini kispet hediye eden Saraç konuşmalarında Kurumumuza, spora ve sporculara sahip çıkma adına, verdiği destekler için Başkanımıza memnuniyetlerini dile getirerek, “Sayın Başkanım sizlerde bir pehlivan torunusunuz ve aynı zaman da siyasetin Başpehlivanısınız, bizlere ve özellikle gençlerimize vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederiz.” dedi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok ise, Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar belediyemiz imkânları ölçüsünde, tüm sporcularımıza ulaşım, malzeme yardımı ve ödüllendirme yoluyla destek olduk. Önceden de söylediğim gibi ilçemizin adını dışarıda duyurmanın en güzel en etkili yolu sporda kazanılan başarılardır. Antrenörlerimiz ve sporcularımız bizleri mahcup etmedi. Ben inanıyorum ki, çok daha büyük başarılara imzalar atacaklar. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Sizlere ve sporcularımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Başarılarınız bizlere övünç verecektir. Sporcularımıza başarı dolu müsabakalar diliyorum.” şeklinde konuştu.