BAŞKANIMIZ BASIN ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçemizdeki yerel gazeteleri ziyaret ederek çalışanların gününü kutladı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçemizde faaliyet gösteren Yeni Haber Gazetesi ve Suluova’nın Sesi Gazetesini ziyaret ederek çalışanların gününü kutladı. Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a , Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Balcı’da eşik etti.

Gazeteciliğin fedakarlık isteyen zor bir iş olduğunu dile getiren Başkanımız Fatih Üçok, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Allah sağlıcakla daha nice güzel günler kutlamayı nasip etsin. Sizlere; sağlık ve başarı dileklerimizi sunuyor, Kar, kış demeden hemşehrilerimizn gözü, kulağı ve sesi olma noktasında gösterdiğiniz gayretleriniz için sizleri tebrik ediyor tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.