BAŞKANIMIZ “DÜNYA ÇOCUKLAR GÜLÜNCE GÜZEL”

01 Ekim 2018
BAŞKANIMIZ “DÜNYA ÇOCUKLAR GÜLÜNCE GÜZEL”

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Fatih Üçok mesajında “Çocukların iyi yetiştirilmesi ve değişen yaşam koşullarına uyum sağlamaları için gereken ortamların hazırlanması hepimizin ortak çabasıdır” diyen Başkanımız Fatih Üçok “Çocuklar, insanlığın ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesidir. Çocuklara çağdaş yaşamın tüm olanaklarını sunan, onların ruhsal ve bedensel olarak en iyi biçimde yetişmeleri için çaba gösteren toplumlar, gelişimlerini sürdürerek geleceğe güvenle bakabilmektedir. Dünyanın ve ülkemizin temeli olan çocuklar çok iyi eğitilmeli ve yetiştirilmelidir. Gelecekte kendisine, ailesine, yurduna ve tüm insanlığa hayırlı ve yararlı olmalıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, demokrasimizin temeli olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramını, Cumhuriyet çocuklarına armağan etmiştir. Dünya’da çocuk bayramı kutlayan ilk ülke olmamız hepimiz için bir gurur kaynağıdır. Unutulmamalıdır ki, en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Bizler de çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunmak için sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza yön veriyor, ekiplerimizle birlikte faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu güne kadar çocuklarımızın çocukluklarını yaşayabilmeleri adına Suluova’mızın her bölgesine ve okul bahçelerine çocuk oyun alanları yaptık, onlar için çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerimize de arttırarak devam edeceğiz. Çünkü dünya, çocuklar gülünce güzel. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın Dünya Çocuk Günü’nü kutluyor, sağlık, sevgi, huzur ve barış dolu bir gelecek temenni ediyorum” dedi.