BAŞKANIMIZ KAYMAKAMLIK VEDA YEMEĞİNE KATILDI

19 Ocak 2017
BAŞKANIMIZ KAYMAKAMLIK VEDA YEMEĞİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok 1 Aralık 2016 Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Mersin Bozyazı İlçesine tayini çıkan Kaymakam Hayati Taşdan onuruna verilen yemek programına katıldı.

İlçe kaymakamlığınca Şehzade Düğün Salonunda gerçekleşen programa Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra  Başkan Yardımcılarımız İzzet Balcı, Adem Cılız, Meclis Üyelerimiz, Belediye Birim Müdürlerimiz, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok konuşmalarında, “ Kendilerine İlçemize hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Program Belediye Başkanımız Fatih Üçok ve diğer sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından günün anısına Kaymakam Hayatı Taşdan’a hediye takdim edilmesiyle son buldu.