BAŞKANIMIZ ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK GENÇLERE BAŞARILAR DİLEDİ

10 Haziran 2017
BAŞKANIMIZ ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK GENÇLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, önümüzdeki 2 hafta boyunca yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı’na girecek olan öğrencilere başarı dileklerini ileten yazılı bir mesaj yayınlayarak mesajında “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları LYS sınavında başarılı olacakları inancındayım” dedi.

Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK mesajında ayrıca; “1 yıl boyunca derslerine çalışarak büyük emek harcayan gençlerimiz, 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran tarihlerinde, geleceklerini belirleyecek çok önemli bir sınava girecekler. İnsan hayatının önemli dönüm noktalarından biri olan LYS sınavı, üniversite için önemli bir adımdır. Söz konusu sınav her ne kadar önemli olsa da, hayatta hiçbir şey öğrencilerimizin sağlığından daha önemli değildir.
Geçmiş yıllarda kazandıkları başarılarla ilçemizi onurlandıran gençlerimiz gibi, bu yılda gençlerimizin aynı performansı göstereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Yüce Rabbim gerek öğrencilerimizin, gerekse de anne-babalarının maddi ve manevi anlamda harcadığı emekleri boşa çıkartmasın. Önümüzdeki 2 hafta boyunca sınavlara girecek tüm gençlerimize üstün başarılar diliyorum.” dedi.