BAŞKANIMIZ YGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

10 Mart 2017
BAŞKANIMIZ YGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK 12 Mart 2017 Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde bir mesaj yayınlayarak, sınava girecek tüm öğrencilere başarı diledi.

Mesajında; YGS’nin öğrencilerin lisans eğitimine geçişte ve kariyer yapmasında en önemli basamaklardan biri olduğunu belirten Başkanımız Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK“ Öğrencilerimiz büyük bir özveriyle çalışarak bu sınava hazırlandı. Umarım bütün bu çalışmaların ve gayretlerin meyvesini bu sınavı başarıyla geçerek elde ederler. En büyük dileğimiz; öğrencilerimizin uzun çalışmaları sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanması, eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim kurumunda devam etmesidir. Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)’na girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.