BAŞKANIMIZIN 2. DÖNEM EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, 3 Şubat’ta başlayan 2019-2020 2.dönem eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öncelikle 2. dönem eğitim – öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkanımız Fatih ÜÇOK, şunları kaydetti: “Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden Suluova Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir.

Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2019-2020 2. dönem eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.