BAŞKANIMIZIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, Cumhuriyet´in 94. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında, “Cumhuriyetimiz milletimizin büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir” dedi.

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, “Millet olarak Cumhuriyetin 94’ncü yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirttiği mesajında, “Ulusal birliğimize ve bütünlüğümüze yönelik, içten ve dıştan gelen saldırılara karşı Türkiye Cumhuriyeti’ni tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı ruh ve kararlılığa sahiptir. Biz birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, milletini bölmek isteyenlerin hain planları boşa çıkmaya devam edecektir. 15 Temmuz darbe kalkışmasında kardeş kavgası çıkarmaya, ülkemizi parçalamak ve bölmek isteyen iç ve dış mihraklara karşı milletimizin yazdığı büyük destanla milli şuurumuzun ne kadar güçlü ve sarsılmaz olduğunu bir kez daha dünyaya göstermiş olduk. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Bu duygularla Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.