BAŞKANIMIZIN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

19 Ekim 2018
BAŞKANIMIZIN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK,19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK, mesajında “Ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneği olan muhtarlık müessesesi ve muhtarlarımız; görev yaptıkları mahallelerdeki sorunların çözümü, hemşehrilerimizin talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi yolunda, kamu idareleri ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket eden önemli birer hizmet odaklarıdır. Hemşehrilerimizin tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtarlarımız, hemşehrilerimizin hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de birer çalışma arkadaşıdır. Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi ve mahalle muhtarlarının etkinlik ve işlevlerinin artırılarak taleplerinin sonuçlandırılması amacıyla kurduğumuz Muhtarlıklar Müdürlüğümüz, taleplerin verimli ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasında önemli görev üstlenmektedir. Bu vesile ile gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.