Başvuruları 16 Aralık 2020 Tarihine Kadar Uzatıldı

“Suluova’da Yaşam” konulu fotoğraf yarışması başvuruları 16 Aralık 2020 tarihine kadar uzatıldı.

İlçemizin eşsiz değerlerini fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirmek ve Suluova’mızın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Belediyemiz tarafından düzenlenen fotoğraf yarışması için başvurular 16 Aralık 2020 tarihine kadar uzatıldı. Ulusal çapta ilk kez yapılan yarışmada, Pandemi nedeniyle Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından alınan karar ile süre uzatımına gidildi.

Yarışma Sonuç İlanı 21 Aralık 2020’de Yapılacak

Yarışmanın 1 Şubat itibariyle başladığını hatırlatan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “İlçemizin zenginliklerini yansıtan, Suluova’yı en iyi anlatan kareler ile güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Orta Karadeniz’in parlayan yıldızı Suluova için düzenlenen yarışmada en güzel fotoğrafları seçmek için jürimizin bir hayli zorlanacağını düşünüyorum. Karonavirüs nedeniyle yarışmamıza gelen erteleme taleplerini dikkate aldık ve süreyi uzattık. Yarışmamıza son başvuru tarihimiz 16 Aralık 2020, jüri toplanma tarihimiz 19 Aralık 2020, sonuç bildirim tarihimiz ise 21 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşecek.” dedi.

Tarım, hayvancılık ve sanayi ile ön plana çıkan ilçemizin, her biri birbirinden kıymetli yer altı zenginliklerini, doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel değerlerini tüm dünyaya tanıtmak istediklerini belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok, tüm fotoğraf sanatçılarını ve hemşehrilerimizi https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/devam-eden-yarismalar/detay/suluova-belediyesi-ulusal-fotograf-yarismasi-tr adresinden yarışmaya katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.