BELEDİYE AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programımızda çalışma arkadaşlarımız ve aileleriyle bir araya geldi.

Her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediğimiz personel iftar programı bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Green Apple Düğün Salonunda düzenlediğimiz iftar programımızda Meclis Üyelerimiz, Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz, tüm hizmet birimlerinde görev yapan personelimiz ve aileleriyle bir araya geldi.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, personelimiz ve aileleriyle sohbet ederek Hayırlı Ramazanlar diledi.

Aynı hedef doğrultusunda birlikte mesai yaptığımız birlikte yol yürüdüğümüz ve omuz omuza verip çalıştığımız kıymetli personellerimiz ve aileleriyle birlikte iftar yapmanın gururunu ve huzurunu yaşıyoruz diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Herkesin istirahatte olduğu bir vakitte sizlerle birlikte İlçemize hizmet ediyor, Suluova’mızın marka değerini her geçen gün hep birlikte artırıyoruz. Başarı sadece bir kişinin değil tüm bu çatı altındaki herkesin başarısıdır. Bu vesile ile bütün çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine katılımlarından ötürü teşekkür ediyor, bereketli ve huzur dolu bir Ramazan geçirmenizi Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.” Dedi.