BELEDİYE BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK’UN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili yazılı mesaj yayımladı. Başkanımız Fatih Üçok mesajında, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.

Başkanımız, yazılı olarak yayımladığı işçi bayramı mesajında şunları söyledi;”  Birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramını en derin duygularımla kutlarım. Bizlere düşen sadece bu günde değil her zaman İşçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaktır. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. İnsana hizmet eden, Hak’ka giden yola hizmet eden herkes emekçidir. Vatanımızın her köşesinde ve belediyemizde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayata büyük katkıları vardır. Bizlerde belediyemizin iş ve hizmet üretiminde birinci derecede rol oynayan işçi kardeşlerimize hak ettiklerini, alınlarının teri kurumadan vermek için gayret gösteriyoruz. Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacı ile kutladıkları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum” dedi.