BELEDİYE BAŞKANIMIZ FATİH ÜÇOK’UN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız mesajında; Kıymetli Suluova’lı hemşehrilerim; Bayramlar toplumsal kaynaşmanın, paylaşmanın, kardeşlik birlik ve beraberlik duygularının en üst seviyeye ulaştığı, mutlulukların birlikte yaşandığı müstesna zaman dilimleridir. Bil hassa idrak edeceğimiz kurban bayramı toplumsal birliktelik, sosyal dayanışma ve paylaşmada daha da ön plana çıkmaktadır. Gücü yeten imkânı olan her Müslümanın her zaman olduğu gibi bu kutlu günlerde de ihtiyaç sahiplerini unutmayacağını ümit ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek kurban bayramını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.