BELEDİYE KUPASI İÇİN İLK MAÇ BAŞLADI

Belediyemiz tarafından İlçemizin kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Belediye Kupası” mahalleler arası futbol turnuvası başladı.

Amaç Gençlerin Kaynaşması

Hemşehrilerimizin ve mahalle sakinlerimizin katıldığı turnuva açılışında konuşan Belediye Başkanımız Fatih Üçok ” Suluova Belediyesi olarak, 1 Eylül Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında her yıl Belediye Kupası Futbol Turnuvası gerçekleştiriyoruz. 6 Eylül tarihine kadar oynanacak tüm maçların kazasız, belasız ve sakatlanmalara yol açmadan centilmenlik içerisinde tamamlanmasını temenni ediyorum. Çünkü bu turnuvanın amacı, gençlerimiz arasında kaynaşmayı ve birlikteliği sağlamlaştırmaktır.” dedi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un konuşmasının ardından, turnuvanın ilk maçı olan Yenidoğan ve Cevizdibi karşılaşması başkanımızın ilk vuruşu gerçekleştirmesi ile başladı.