BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNA 2 YENİ İŞ MAKİNASI

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, belediyenin iş makinesi ve araç filosunu büyütme konusunda atılımlarına devam ediyor.

Artan hizmet kalitesi ile her geçen gün büyüyen Suluova’ya daha iyi hizmet edebilmek için araç filosunu güçlendiren Belediyemiz, asfalt çalışmalarına hız verdi. Alınan yeni kamyonlar ve iş makinelerinin ardından şimdi de asfalt-yama işlerinde kullanılmak üzere bir adet silindir ve Forklift’i araç filosuna dâhil etti.

Başkanımız, Yeni alınan araçların bedellerinin tamamının belediye imkânlarıyla karşıladıklarının altını çizerek, “Hemşehrilerimize daha iyi hizmet sunmak ve ilçemizi geleceğe hazırlamak için hep birlikte çalışıyoruz. Yaz mevsiminde binlerce ton asfalt atarak ilçemizin alt yapısını geliştirdik. Hizmet alanımız geniş olduğu için yeni araçlara ihtiyaç duyuyoruz. Hemşehrilerimize kaliteli hizmeti en hızlı şekilde vermeye devam edeceğiz. Araçlarımız ilçemize hayırlı olsun.” Dedi.