BELEDİYEMİZ YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Belediyemiz, yapımı tamamlanarak kullanıma açılan yeni hizmet binasına taşındı.

Yeni Belediye hizmet binasının 2015 yılında proje çalışmalarının yapıldığını ve 2016 yılında ihalesinin gerçekleştirilerek başlatılan yapım çalışmaları neticesinde tamamlanarak 2017 yılının Aralık ayında kabulünü yaptıklarını aktaran Başkanımız Fatih Üçok, 9 Nisan 2018 Pazartesi itibariyle Suluova Belediyesinin yeni binasında hemşehrilerimize hizmet vermeye başladığını belirtti.

İç mefruşatı hariç yaklaşık 5,5 milyon bedelle ihale edilen yeni hizmet binasının zemin + 2 kattan oluştuğunu ve silikon cephe görüntüsü ile Suluova da ki ender binalardan biri olduğunu anlatan Başkanımız Fatih Üçok; “Yeni binamızın mimarisi çağın ruhunu yansıtıyor. Özellikle biz Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden esintiler olsun diye yeni binamızın giriş kapısı Selçuklu mimarisinin modernize halidir. Aynı zamanda Cumhuriyet şehri olan Suluova’mıza yakışacağı için şu anki çağı yansıtan silikon cam cepheden oluşmaktadır binamız” dedi.

Suluova ilçesinin genç bir Cumhuriyet ilçesi olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “belediye hizmet binamızda çağın ruhunu yansıtan özellikte olmalıydı. Mimarisi oldukça güzel olan ve toplum tarafından da çokta kabul gören yeni hizmet binamız mimarisi, yangın merdiveni, asansörü, odaların ferahlığı ve tavan yüksekliği ile çok kullanışlı ve modern bir yapıdadır. İlçemizin ihtiyacı olan bir bina ortaya çıktı. İlçemizin önemli bir eksikliğini bu vesile ile tamamlamış bulunmaktayız. Şimdiden güzel, etkili ve kaliteli hizmetler yapabilmek dileğiyle ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” diye kaydetti.

Yeni hizmet binasının kapalı alanının 4 bin 600 metreden oluştuğunu, ön tarafta ki bahçenin tamamının ise 11 bin metre kare olduğunu belirten Başkanımız Fatih Üçok, Yeni hizmet binasının ön tarafındaki peyzaj çalışmaları tamamlandıktan sonra bina arkasındaki mevcut yeşil alanda da yeniden modernize çalışmaları yapılarak hemşehrilerimizin hizmetine ve kullanımına açacaklarını, mevcut eski binasın ise araç parkı yapılmak üzere yıkılacağını söyledi.