BELEDİYESPOR U-13 TAKIMIMIZ 2.KEZ ŞAMPİYON

Suluova Belediyespor U-13 Takımımız Üst Üste 2. Kez Şampiyon Oldu.

Mücadele ettiği 2018-2019 Amasya U-13 Liginin final maçında Amasya Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Suluova Belediyespor U-13 Futbol Takımımız, önceki yılın ardından bu yılda Lig Şampiyonluğunu elde etme başarısı gösterdi.

İlk yarının 0-0 tamamlandığı müsabakanın ikinci yarısına da hırsla başlayan takımlardan Suluova Belediyespor U-13 Futbol Takımımız, ikinci yarının hemen başında 32. Dakikada geliştirdiği bir atakta takım kaptanı Polat Öztav’ın attığı golle önemli maçı 1-0 kazanarak hak ettiği şampiyonluğa ulaştı.

Maç sonu yapılan kupa töreninde lig boyunca centilmence mücadele eden tüm takım ve futbolcuları tebrik eden Amasya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şerafettin Aykaç, şampiyon olan Suluova Belediyespor U-13 Futbol Takım Yöneticisi Naci Öztürk ile Antrenör İlker Otçu ve futbolcuları kutlayıp şampiyonluk kupasını Takım Kaptanı Polat Öztav’a vererek grup maçlarında başarılar diledi.

Suluovalı gençlere güvenerek onlara yatırım yapıp sportif faaliyetlerde bulunma imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a teşekkür eden Suluova Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Çolak ise, Suluovalı gençleri kötü alışkanlık ve çevreden koruma, sağlıklı yetişmelerini sağlama, yeteneklerini geliştirmelerine fırsat verme ve ilçe sporunun hak ettiği şekilde başarıyla temsil edilmesini temin etme adına kulüp bünyesinde ki bir çok spor branşında yüzlerce gence hizmet ettiklerini belirterek, şampiyonluğa ulaşan Kulübün U-13 ve U-14 Futbol takım oyuncu ve teknik heyetini tebrik etti.

Bu arada, 2018-2019 Amasya U-14 Ligini şampiyon olarak tamamlayan Suluova Belediyespor U-14 Futbol Takımımız
ise 23-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası 1. Grup Maçları için 6 takımın katılacağı ve Corum ilinde yapılacak olan grup maçlarında Amasya ilimizi temsil edecek.