HER GÜN YANINIZDAYIZ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Sakatlar Derneğimizin düzenlediği programa katıldı. Programa Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra İlçe Kaymakamımız Vural Karagül, Jandarma Komutanı Cenk Alper Göksu, Milli Eğitim Müdürü Cenk Alper Göksu, Kurum Müdürleri ve çok sayıda engelli hemşehrimiz katıldı.

Hepimizin birer engelli adayı olduğunu belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Sakatlar Derneğimizin düzenlediği programa katıldık. Engelli hemşehrilerimizin taleplerini dinleyip, günlerini kutladık.Biz engelli hemşehrilerimize sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, tüm hemşehrilerimizin de onları sevgi ve anlayışla kucaklamalarını; sorunlarının çözümüne her zaman katkıda bulunmalarını temenni ediyorum.” Dedi.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.