BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle personelimizle bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle düzenlenen programda personelimizle bir araya geldi. Belediyemize ait Bir Eylül Parkı ve Spor Kompleksinde düzenlenen yemekli programa Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK’un yanı sıra Başkan Yardımcılarımız, İzzet Balcı, Adem Cılız, Mahmut Aslan, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye personeli ile aileleri katıldı.

Suluova’da gerçekleştirdiği projeler ile hemşehrilerinin takdirini aldıklarını anlatan Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, asıl teşekkürü belediye işçilerinin hak ettiğine vurgu yaptı.

Çalışmanın ve aileye ekmek götürmenin kutsal bir duygu olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, “Ne mutlu ki, işçi ve emekçi kardeşlerimiz bu duyguyu yaşadıkları gibi çalıştıkları alanda da topluma hizmet ederek en güzel şekilde yaşamaktadırlar. Bugün yaşadığımız kentte bile temizlik hizmetinden, yol yapımına, parklar, oyun alanları, içme suyu, alt yapı hizmetlerinde işçilerimizin emekleri vardır. Burada sergilediğiniz birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününüzü tekrar kutluyorum” dedi.