“Bu şehre birlikte emek veriyoruz.”

07 Temmuz 2021
“Bu şehre birlikte emek veriyoruz.”

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, pandemi nedeniyle erteledikleri sezon açılış programını yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte büyük bir aile olduğumuz dediği belediye personelimizle yemek programında bir araya geldi.

Makine İkmal Kampüsünde düzenlenen yemek programına Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a, Meclis Üyelerimiz, Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimiz eşlik etti.

Belediye hizmetlerinin kutsal bir hizmet olduğunu ve insanların geleceğine ve istikbaline hizmet ettiklerini belirten Başkanımız Fatih Üçok, “Bu şehre birlikte emek veriyoruz. Bizim hizmetlerimiz kutsal bir hizmet. Hemşehrilerimizin geleceğine istikbaline hizmet ediyoruz. Pandemi nedeniyle ertelediğimiz sezon açılışı nedeniyle işlerin yolunda gitmesi ve kazadan beladan uzaklaşmak için kestiğimiz kurbanın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Suluova’mızın değişmesi ve güzelleşmesinde emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Rabbim bizleri bu güzel ilçeye mahcup etmesin. Tüm emeklerimiz daha güzel, yaşanılabilir bir Suluova için… dedi.

Sezon açılışı nedeniyle Fen İşleri personelleri tarafından kurban kesildi ve sezon açılışında kazalar ve olumsuzlukların yaşanmaması için dualar edildi.