“BUGÜNÜN ÇOCUKLARI YARININ UMUDU OLACAK BÜYÜKLERDİR”

01 Ekim 2017
“BUGÜNÜN ÇOCUKLARI YARININ UMUDU OLACAK BÜYÜKLERDİR”

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Mesajında “Bugünün çocukları yarının umudu olacak büyüklerdir” diyen Başkanımız Fatih ÜÇOK “ Geleceğimizin en güzel varlığı çocuklarımız, yarının büyükleri olarak sorumluluk alacaklardır. Bu bilinçte olan biz yetişkinler ise çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimize bağlı, sağlıklı, güçlü, bilgili, becerikli ve evrensel boyutta bir birey olarak yetiştirmekle yükümlüyüz. Dünyanın ve ülkemizin temeli olan çocuk çok iyi eğitilmeli ve yetiştirilmelidir. Gelecekte kendisine, ailesine, yurduna ve tüm insanlığa hayırlı ve yararlı olmalıdır. Bizler de çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunmak için sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza yön veriyor, ekiplerimizle birlikte faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu güne kadar çocuklarımızın çocukluklarını yaşayabilmeleri adına Suluovamızın her bölgesine ve okullarımızın bahçelerine çocuk oyun alanları yaparak, onlar için çeşitli festivaller, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenledik, düzenlemeye de devam edeceğiz. Çünkü dünya, çocuklar gülünce güzel. Bu duygu ve düşüncelerle; yarınlarımız olan ülkemiz ve tüm dünya çocuklarının ‘Dünya Çocuk Günü’nü kutluyor, sağlık, sevgi, huzur ve barış dolu bir gelecek temenni ediyorum” dedi.