BUHARA MASAJ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, Buhara Masaj Salonunun açılış törenine katıldı.

Denizciler Caddesi Suluova İş Hanı Kat 2’de hizmete açılan Buhara Masaj Salonu’nun açılış törenine Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra birçok davetliler katıldı.

Kurdele kesimi öncesinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Fatih Üçok; Yeni açılan iş yerinin Suluova’mıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Verdikleri hizmetler içesinde Kupa Terapisi, Bel, Boyun Fıtığı, Kireçlenme, Siyatik Ağrılar, Kalça, Diz, Eklem Ağrıları, Sinüzit ve Migren ağrıları gibi alanlarda faaliyet gösterdiklerini ifade eden Firma İşletme Sahibi Halil İbrahim Uslu;” Suluova’da bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Masaj Merkezimiz İlçemize ve Amasya Bölgesine Hayırlı Olsun. Açılışımıza katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ” Dedi.

Program yapılan ikramlar ile son buldu.