CAMİ PROJESİNE DİYANET İŞLERİ BAŞKANINDAN DESTEK

10 Ocak 2017
CAMİ PROJESİNE DİYANET İŞLERİ BAŞKANINDAN DESTEK

Belediye Başkanımız Fatih Üçok Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’e ziyarette bulundu.

İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş ve Belediye Meclis Üyemiz Muhammet Biçer’in de yer aldığı ziyarette Başkanımız Fatih Üçok kısa süre önce şeker fabrikası ile imzalanan protokol ile birlikte Kent Meydanına yapılacak olan dini tesis alanı için Diyanet İşleri Başkanı Prof Dr. Mehmet Görmez den destek istedi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, yaptığı açıklamada;”Şehir Meydanımıza yapacağımız Câmii için hem proje hem de maddi destek sözünü aldık. Diyanet İşleri Başkanımızın yakın ilgi ve alakasını gördük. Nezaket ve zarafetiyle bizler de tesir bırakan değerli hocama şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.