CAN DOSTLARA HİZMETTE SINIR YOK

Belediyemize ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yaralı haldeki sokak hayvanlarının imdadına koşmaya devam ediyor. Ekiplerimiz, ağır yaralı olan iki köpek ve bir kediyi hayvan nakil aracına koyarak 19 Mayıs Üniversitesi Hayvan Hastanesinde götürmek üzere yola çıktı.

Belediyemize ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarının imdadına koşmaya devam ediyor. Yaralı haldeki sokak hayvanlarının tedavi edildiği merkezimizde geçtiğimiz günlerde getirilen ve ciddi yarası olan iki sokak köpeği ve ayağı kırık olan bir kediyi tedavi altına aldı. İlk kontrolün ardından Ağır yaralı olan sokak hayvanları, hayvan nakil aracına konularak 19 Mayıs Üniversitesi Hayvan Hastanesinde tedavi edilmek üzere yola çıktı.