CEVİZDİBİ MAHALLESİNE 15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKI

Sosyal yaşam alanlarını arttırmak için şehir merkezinde ve mahallelerde birçok parkı hizmete açan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Cevizdibi Mahallemize yapılacak yeni bir parkın daha çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Belediyemiz tarafından Cevizdibi Mahallesi, Mostar Sokak’ta 4030 metrekarelik yeşil alan içerisine yeni bir park yapılacak. Projesi tamamlanan parkın yapım çalışmaları kısa süre içinde başlayacak. Parkın içinde çocuk oyun grupları, salıncak, tahterevalli, dış mekân spor aletleri, tırmanma aletleri, 0-6 yaş çocuklarına uygun oyun grupları ve oturma alanları bulunuyor.

Suluova’nın her noktasında hem yeşil alanları hem de sosyal donatı alanlarını arttırmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok,“ Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde yapımı başlayacak olan parkımız en kısa sürede tamamlanıp hemşehrilerimizin kullanımına açılacaktır. ” dedi.